NotíciesCientífics de l’ICM i la UTM participen al Saló de l’Ensenyament de Barcelona


Jordi Felipe, Sdena Nunes e Isabel Marín en el estand del CSIC
12 Març 2014

Amb el lema “El teu futur té moltes opcions: vine i aquí t’orientem” comença avui una nova edició del Saló de l’Ensenyament al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. Aquest esdeveniment, que pretén donar a conèixer totes les propostes d'estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional,  art i idiomes, celebra enguany el 25 aniversari.

L’Institut de Ciències del Mar (ICM) i la Unitat de Tecnologia Marina (UTM), participen dins de l’espai ciència, promogut per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI), a l’estand del CSIC.

Explicaran la seva feina i quina formació és necessària per accedir-hi Jordi Felipe (UTM), gestor de la Base Antàrtica Espanyola Juan Carlos I, i Isabel Marin i Sdena Nunes, estudiantes de doctorat al Departament de Biologia Marina i Oceanografia (ICM) dins del projecte ADEPT, liderat per Francesc Peters, que estudia la deposició atmosfèrica sobre el medi marí i els seus efectes sobre la vida marina microscòpica i la producció marina.

El Saló de l’Ensenyament es podrà visitar del 12 al 16 de març 2014. Per a més informació es pot visitar la pàgina web  http://www.ensenyament.com