NotíciesVisita d'alumnes de la UAB a la Zona d'Aquaris i Càmeres Experimentals de l’ICM.


7 Abril 2014

L’Institut de Ciències del Mar va obrir les seves portes a finals de la setmana passada a un grup d’alumnes de tercer curs del grau de Biologia Ambiental de la Universitat Autonoma de Barcelona (UAB).

Es tracta d’una nova experiència de col·laboració amb les universitats per tal de divulgar les investigacions que es porten a terme a l'Institut.
La sessió va començar al saló d'actes amb una xerrada introductòria on el fil conductor va ser l'aqüicultura, i concretament l'estudi del procés reproductor en espècies d'interès comercial, amb nocions generals de les línies d'investigació en aqüicultura que es desenvolupen a l'ICM.

Finalment, el grup va fer una visita guiada per les instal·lacions de la Zona d'Aquaris i Cambres Experimentals (ZAE) on se'ls hi ha mostrat el funcionament d'una planta pilot de cultius, des de les preses de les aigües a la producció d'espècies auxiliars, fins a arribar al reconeixement d'algunes de les espècies que es cultiven al centre.

La visita ha estat organitzada per la Dra. Mercedes Blázquez (ICM) i l'Anna Soler (UAB) i ha comptat amb l'ajuda i participació de la Paula Medina, l'Eva Galimany i l'Elvira Martínez.